De cagar i de cagar-nos

Dissabte 24 de desembre 2016

Sopa torrada amb pilotilles, llagostins al forn i filet de porc amb arròs i trompetes de la mort i formatge d'ovella ratllat, el menú del dia de Sant Esteve. Escalivada coent-se al forn. Dissabte matí festiu i aprofitar per anar a esmorzar a l'esport. Bones festes desitjades, el ritual de cada any. Ara sol a casa. Repòs que em permet la planificació del què s'havia de fer, fet està i que cap pressa de darrera hora em sorprendrà. Altres presses, segur, sol passar. Una copa de vi blanc i una mica de llonganissa mentre es va coent l'escalivada i pelo carxofes per dinar. A la ràdio música de Bach des d'Utrecht i l'arbre parat i el pessebre, de figures bones de fang, apunt de solfa. Perfecte, tot molt perfecte. Esperit desvagat nadalenc. És bo aquest vinet blanc de la panera, no pas català, manxec, tant se val, també els és Nadal, encara que tions no caguin, no els hi deu caldre, perquè de cagar i de cagar-nos, consol de no patir massa restrenyiment, en som uns veritables mestres.

Comentaris