No tinc títol

Dilluns 7 de gener 2013

-OS CONFIRMO QUE SE CERRARÁN TODAS LAS ESTACIONES PEQUEÑAS DE CERCANÍAS, A MEDIDA QUE SE CUMPLAN LOS CONTRATOS DE CESIÓN DE LAS MISMAS. LA NUESTRA NO ES UNA EXCEPCIÓN. LAS PRIMERAS EN CAER: TORELLO, HOSTALETS, CENTELLES, LES FRANQUESSES, Y MONTCADA RIPOLLET.
-SI NO CAMBIA NADA TENDRÉIS UNA BONITA ESTACIÓN CERRADA A VUESTRO SERVICIO, CON MÁQUINA DE AUTO-VENTA Y VÍDEO-VIGILANCIA.
-ESTO ES UN LEGADO MÁS DE NUESTROS QUERIDOS GOBERNANTES.
Estació de Sant Miquel de Balenyà. Regentada per fills d'andalusos. Gent honesta, educada pel treball digne a base d'hores i empenta. Bar-estació agradable amb biblioteca, bon menjar, quadres penjats a les parets, ambient autèntic i peculiar. Bona gent ... molt bona gent que viu del bar i de la venda de bitllets. Sempre un somriure, sempre amables i el dia que no ho estan t'ho diuen. Molt humans. Me'ls aprecio. Són gent que es fan estimar. Deuen estar patint pel seu futur. Ho crec de veritat.
En Rato conseller de Telefònica. Els d'Unió intentant convèncer a un jutge de la seva corda que els ajusti la pena al seu gust. En Rato espanyol ... els d'Unió catalans ... curiós ... semblen que siguin tots iguals i una bona gent digna patint ... curiós i merdós tot plegat.

Comentaris